Tandarts de baare

Wat zijn populaire tandartsbehandelingen?

Geplaatst op

Niemand vindt het leuk om naar de tandarts te gaan, maar het ligt er wel een beetje aan waarom je erheen gaat. Deze expert doet veel meer dan alleen maar gaatjes vullen. Ja hoor, hij doet ook andere dingen, ook op het esthetische gebied als het gaat om de tanden. Lees snel verder en ontdekken hoe het zit. De tandarts amsterdam west raden we aan, omdat zij veel expertise hebben aanzien van de verschillende behandelingen.

Bleekbehandeling

Deze behandeling is niet bedoeld voor mensen die graag wat minder bruin willen zijn, nee het is bedoeld om de tanden witter te krijgen. Een wit gebit is een ideaal in de schoonheidswereld! En daarom willen graag mensen een bleekbehandeling laten doen. De tandarts kan dit voor je doen, met peroxide en een bitje. Een speciale lamp wordt erop gezet waardoor het effect sneller te zien is. Verschillende tinten kun je kiezen. Aan jou de eer om te kijken hoe wit je ze wilt. Thuis bleken raden wij af, omdat je dan niet in een goede omgeving zit waar in een tandarts je kan helpen.

Facing

Populaire cosmetische behandeling bij de tandarts is een facingbehandeling. Dit zijn schildjes die gemaakt zijn om om je tanden heen te gaan. Het is een behandeling die toegesneden is op de specifieke vorm van je tanden. Dus de vorm van je gebit is bepalend voor hoe de facings eruit gaan zien. Vaak wil je met facings de vorm van tanden of de kleur corrigeren. Zijn snel gezet, het is pijnloos en niet superduur.

Beugel

De aloude beugel is populair zeker nu hij onzichtbaar in de mond gezet kan worden. Een orthodontist gaat je helpen de beugel te verzorgen, zodat deze zijn werk goed kan doen. Denk wel dat als je een vaste beugel in je mond laten zetten, je deze vaak enkele jaren moet dragen. Dit moet dus wel echt de moeite waard zijn. 

Conclusie

De populaire tandarts behandelingen zijn vooral gericht op de esthetiek van het gebit deze te verbeteren. Daar hebben mensen aardig wat geld voor over, gelukkig wordt er ook wel het een en ander vergoed. Neem hiervoor contact op met je verzekeraar om precies te weten wat jouw verzekering dekt aan kosten die je maakt. 

Gerelateerde berichten

Over ons

Meer weten over dentale zorg? Lees er dan snel meer over.

Contactgegevens

Via info @ tandartsdebaare.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden