Tandarts de baare

Wat je moet weten over facings in Zoetermeer

Geplaatst op

Je tanden zijn een belangrijk onderdeel. Ze houden verband met veel delen van je lichaam en dienen gezond te worden gehouden. Naast dit gezondheidsaspect, bestaat er ook nog een esthetisch aspect. Dit aspect ziet dan vooral toe op het trots kunnen zijn op je lach. Als jij straalt, moeten anderen dat ook gaan doen. Met facings Zoetermeer is dit haalbaar. Wat je moet weten over facing Zoetermeer, lees je hier. 

Wat zijn facings?

Wat facings Zoetermeer zijn, is eerst even handig om te weten. Facings Zoetermeer worden ook wel veneers genoemd. Dit zijn eigenlijk een soort dunne laagjes die je op je tand kunt laten aanbrengen. Als je dit doet, zal er een soort dun plaatje op je tand worden aangebracht. Hier zie jij, of zien anderen, helemaal niets van. Meestal zijn facings gemaakt van porselein of composiet gemaakt. Dit is afhankelijk van je eigen keuze en van die van je tandarts. 

Wanneer laat je facings plaatsen?

Wanneer je facings Zoetermeer laat plaatsen, is natuurlijk helemaal aan jou. Het is jouw gebit, dus jij bepaalt. Toch zijn er een aantal veelvoorkomende redenen waarom men over het algemeen facings Zoetermeer laat plaatsen. Dit kan bijvoorbeeld zijn wanneer iemand een afgebroken hoekje van een tand heeft en dit wil laten bedekken. Ook wanneer je (een) verkleurde tand(en) hebt zou je facings kunnen laten plaatsen als je je tanden niet wil laten bleken. Zelfs in het geval dat je scheve tanden hebt, maar een beugel geen optie vindt, zijn facings een goed alternatief. 

Hoe kies je facings?

Samen met je behandelende tandarts zul je zowel een vorm als een kleur kiezen. Hier moet je een goede overweging over maken, een kleur en vorm bepalen in grote mate hoe je eindresultaat eruit zal zien. Ook de stand van je facings zal worden bepaald door jullie tezamen. Meestal zal de behandelende arts een mondscan maken van je mond zodat jullie op de beste manier een keuze kunnen maken wat betreft de stand, vorm en kleur. Maak een goede overweging of je facings Zoetermeer wil of niet. Het kan je veel zelfvertrouwen geven!

Gerelateerde berichten

Over ons

Meer weten over dentale zorg? Lees er dan snel meer over.

Contactgegevens

Via info @ tandartsdebaare.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden