Tandarts de baare

Tanden bleken zonder zorgen

Geplaatst op

Wanneer je klaar bent met je vergeelde of bruine tanden, dan is het mogelijk om er wat aan te laten doen. Vroeger was dit nogal anders, toen waren we overgeleverd aan de natuur. Door koffie, wijn en kleurstofhoudend voedsel te nuttigen, kunnen tanden met de loop van de tijd verkleuren. Gelukkig hebben tandartsen de laatste jaren tal van oplossingen ontwikkeld waarmee dit proces om te keren is. Lees in deze blog met ons verder om te ontdekken hoe je dit kunt realiseren. Wil je meer weten over de behandelingen die we noemen in onze blog? Neem dan contact op met Tandarts Capelle a/d ijssel ze staan je graag bij met raad en daad. 

Een bleekbehandeling laten doen

Het is mogelijk om een bleekbehandeling te laten doen bij de tandarts. Wat houdt dit eigenlijk precies in? We hebben het hier over een behandeling waarbij peroxide een grote rol speelt bij het wit maken van de tanden. Je kunt ze vele tinten lichter maken. Dit is erg prettig, want zo hoef je geen genoegen te nemen met de gele of donkere kleur die ze na jaren gekregen hebben. De tandarts gebruikt er ook een speciale lamp bij, dan gaat het proces sneller. 

Thuis bleken: wel of niet? 

Het is een optie om thuis je tanden te bleken, maar we raden je eigenlijk af om dit te doen. Dit vanwege het feit dat er bij de tandarts een gecontroleerde omgeving is waarin hulp geboden kan worden als er iets niet helemaal goed gaat. Dat kan thuis veel minder sterk. Wel is met tips van een tandarts (na een gesprek dus) een bleekbehandeling thuis te doen, maar toch raden we je aan de behandeling bij een tandarts te laten doen. Dat gaat ook veel sneller.

Veel succes met de behandeling en laat je goed informeren door de tandarts!

Gerelateerde berichten

Over ons

Meer weten over dentale zorg? Lees er dan snel meer over.

Contactgegevens

Via info @ tandartsdebaare.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden