Tandarts de baare

Dé behandeling voor een jonge, frisse huid

Geplaatst op

Naarmate je ouder wordt wil je proberen om er zo jong mogelijk uit te blijven zien. Daarom is goede verzorging onmisbaar. Of dit nu gaat over tandverzorging, huidverzorging of haarverzorging, het is allemaal even belangrijk. In dit artikel bespreken we daarom hoe een TCA peeling je huid jaren jonger kan laten lijken! Ben je geïnteresseerd? Lees dan gauw verder! 

Wat is een TCA peeling? 

Je hebt misschien nog nooit gehoord van een TCA peeling. Geen zorgen, we leggen het voor je uit! Een TCA peeling is een techniek die speciaal is ontwikkeld om ongewenste veranderingen in je huid tegen te gaan. Denk hierbij bijvoorbeeld aan rimpels, littekens, acne of onregelmatigheden. Bij een TCA peeling wordt de huidstructuur verbeterd en wordt de huid geëgaliseerd. Het resultaat is een frissere en jongere uitstraling. Deze techniek is bovendien toe te passen op alle soorten huidtypes en voor welk doel jij ook maar wilt bereiken. 

De behandeling 

Om ons meer te focussen op het praktische gedeelte van de peeling willen we wat meer licht schijnen op de behandeling zelf. Dit is wat je kunt verwachten: je ervaart tijdens de behandeling een warm, trekkerig gevoel. Maak je niet druk, dit is een teken dat de behandeling juist goed werkt. Na de TCA peeling wordt de huid met een crème behandeld die ervoor zorgt dat je niet langer pijn ervaart en dat er geen ontstekingen zullen plaatsvinden in de huid. 

Na de behandeling kan je ervaren dat de huid rood is en trekkerig aanvoelt. Je oude huid zal bovendien schilferig zijn, maar dit is normaal. Er komt namelijk een nieuwe huid naar boven! Probeer in ieder geval niet aan de oude huid te plukken, maar laat je lichaam zelf zijn werk doen. De herstelduur kan ongeveer 2 weken lang zijn. Na de behandeling krijg je bovendien de beste crèmes die jouw huid helpen met herstellen. Probeer de adviezen van de arts goed na te volgen. In een mum van tijd heb jij een mooi, stralend en jong huidje! Voor meer informatie kun je contact opnemen met een TCA peeling kliniek bij jou in de buurt. 

Gerelateerde berichten

Over ons

Meer weten over dentale zorg? Lees er dan snel meer over.

Contactgegevens

Via info @ tandartsdebaare.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden