Tandarts de baare

3 lach tips voor op de foto

Geplaatst op

Je kunt op veel verschillende manieren lachen. Als je echt moet lachen om een grapje gaat het vanzelf en voelt het niet onnatuurlijk. Lachen voor een foto kan erg onnatuurlijk aanvoelen. Om het niet zo onnatuurlijk en ongemakkelijk te laten aanvoelen geven we je graag wat tips. Zo leer je meteen op verschillende manieren te lachen voor op de foto. Dan heb je weer eens een andere  gezichtsuitdrukking op een foto. Nog een hele belangrijke tip is toch wel om je tanden te poetsen voordat je een foto laat maken of echt goed je tanden checkt of er niets tussen de tanden zit. Dan hoef je je daar al geen zorgen om te maken. Lees snel verder voor meer tips. 

De ‘open je ogen’ techniek

Voor een foto waar je zo natuurlijk mogelijk op kijkt en lacht moet je deze techniek zeker eens proberen. Voordat de foto gemaakt wordt open je langzaam je ogen en trek je je mondhoeken een beetje. Zo wordt de foto ook minder statisch en oogt het allemaal wat speelser. 

Smize with your eyes

Tyra banks, een bekend model en presentatrice in Amerika heeft bij America’s Next Top Model de modellen in spé vaak de tip gegeven om te ‘smizen’ oftewel, te lachen met je ogen. De truc is om je ogen te richten op de camera en van binnenuit te lachen, waardoor je ogen een beetje gaan knijpen (maar dan op de goede manier). Hierbij kantel je je kin ook lichtelijk. Wedden dat jij straks die modellook hebt! Lukt het niet om te smizen doordat je bijvoorbeeld hangende oogleden hebt? Wellicht is het ondergaan van een ooglidcorrectie hier de oplossing voor. Zo ben je van je hangende oogleden af, wat zowel praktisch als cosmetisch ergernissen kunnen veroorzaken. 

Druk je tong tegen je gehemelte

Een andere truc, bij het lachen met zowel de tanden bloot als met de mond gesloten kun je je tong tijdens het lachten tegen je gehemelte aan drukken. Dit zorgt ervoor dat je kaken en je nekspieren beter uitkomen in de foto.

Gerelateerde berichten

Over ons

Meer weten over dentale zorg? Lees er dan snel meer over.

Contactgegevens

Via info @ tandartsdebaare.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden